Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Tell me your name!!

Αγαπημένη τάση της χρονιάς που διανύουμε είναι τα personalized jewels με το αρχικό (αρχίγραμμα) του ονόματός μας, το όνομά μας ή το όνομα του αγαπημένου - της αγαπημένης μας!



Αυτή η συλλογή ξεκίνησε με το σχεδιασμό και τη πρώτη κατασκευή των αρχικών και προχώρησε με πρώτο όνομα το Ιωάννα γιατί το "ι" δε γινόταν ωραίο κόσμημα και θα ήταν αδικημένη η κορούλα της φίλης μου.


Δεύτερο και εντυπωσιακότερο λόγω μεγέθους το "poppy" - και Πόπη και "παπαρούνα" για ένα γλυκήτατο κορίτσι που άνοιξε τα φτεράκια της και εγκατέλειψε την Ελλάδα και τη σίγουρη - μίζερη δουλειά που απεχθανόταν για να δοκιμάσει τη τύχη της στην Αγγλία με όλη μας την αγάπη...!



Η τελευταία μου ιδεα ήταν η προσαρμογή του ονόματος ώστε να ταιριάζει στα μοδάτα δερμάτινα βραχιόλια που φέτος φορέθηκαν από όλες σε όλα τα χρώματα!!



Ελπίζω να σας άρεσε η συλλογή μου!!

Όποιος θέλει να αποκτήσει το δικό του όνομα σε κόσμημα μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο ftiagmenostoxeri@gmail.com ή να επισκευθεί τη σελίδα μου στο facebook Φτιαγμένο στο Χέρι

6 σχόλια:

  1. To δεύτερο ( το δίχρωμο )κολιεδάκι σείναι σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Pinelia! Εγινε με αγάπη για τη μικρή Ιωάννα και ήταν και το πρώτο όνομα, η πρώτη σκέψη. Μπορεί τεχνικά να είναι κατώτερο από τα επόμενα αλλά θα είναι πάντα το πρώτο και αγαπημένο μου!

      Διαγραφή
  2. είναι όλα πολύ όμορφα και ιδιαίτερα...μπράβο σου..νομίζω πως θα πάει πολύ καλά αυτό! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Thekla!!!!
      Κι εγώ έτσι πιστεύω, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! :)))

      Διαγραφή
  3. εεεεεεξαιρετικα ..ανυπομονω για τα δικα μου :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκο κι εγώ ανυπομονώ για τις εντυπώσεις!!!
      Σου εύχομαι από τώρα να σου ζήσει η κορούλα σου!!
      Εχω βάλει μερικές φωτογραφίες :)))

      Διαγραφή