Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Lifting ballerinas!!!


Για τις περισσότερες γυναίκες Φθινόπωρο σημαίνει διάθεση για ανανέωση και νέα ξεκινήματα ακόμα και στη γκαρνταρόμπα μας με τα νέα χρώματα του Χειμώνα με καινούργια ρούχα και αξεσουάρ.

Δυστυχώς οι ραγδαίες εξελίξεις την οικονομία της χώρας μας και στο κυρίως στο πορτοφόλι μας έθεσαν τις αγορές του Φθινοπώρου απαγορευτικές οπότε όσες αναζητούμε την ανανέωση δε θα τη βρούμε στις βιτρίνες αλλά σε αυτά που ήδη έχουμε στη ντουλάπα μας! Με απλά βήματα και οικονομικά υλικά μπορούμε να φρεσκάρουμε τα αξεσουάρ μας και να κάνουμε μοδάτες προσθήκες στα ρούχα μας.

Πριν λίγες ημέρες με μια φίλη συζητούσαμε τις δυσκολίες των ημερών και μείναμε στο θέμα της διάθεσης! Μου λέει λοιπόν "θα σου φέρω δύο ζευγάρια μπαλαρίνες και θέλω να μου τα κάνεις ότι θέλεις! θέλω να νιώσω ότι έχω κάτι καινούργιο για να ανέβει η διάθεση!". Ετσι μου έφερε τα δύο ζευγάρια, το ένα μαύρο δερμάτινο και το άλλο μπλε σκούρο καστόρ με ενσωματωμένο λουλούδι από το ίδιο δέρμα στο σχήμα της ντάλιας.

Στο πρώτο έδωσα μια στυλάτη μαύρη εκδοχή Άνοιξης με ένα λουλούδι σε μαύρο σμάλτο με ασημί λεπτομέριες και μια μεγάλη λιβελούλα ενώ ακόμα σκέφτομαι πως και αν θα αξιοποιήσω το υπερυψωμένο πίσω μέρος για το λουράκι που υπήρχε αρχικά. Τα παπούτσια όπως ήταν αρχικά:



Και μετά το lifting και τη περιποίηση:


Στο δεύτερο ζευγάρι, λόγω του ότι ήδη υπήρχε το λουλούδι από το ίδιο δέρμα, αποφάσισα να κρατήσω το στόλισμα αλλά να το αναδείξω μέσα από πολλά και σε διάφορα χρώματα κρύσταλλα Τσεχίας και έντονες χάντρες.



Ελπίζω να σας αρέσουν και να σας δώσουν ιδέες για ανανέωση χωρίς πολλά χρήματα :)))))


Find out more handmade jewellery in our facebook page or follow us on Pinterest

14 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ Ευτυχία!
    Το μόνο θετικό της κρίσης είναι ότι σταμάτησαν οι σπατάλες και από ότι φαίνεται θα ανθίσει το κίνημα της ανακύκλωσης υλικών, της επαναχρησιμοποίησης και της αξιοποίησης αξεσουάρ που με μεγάλη ευκολία τα προηγούμενα χρόνια πήγαιναν στο καλάθι των αχρήστων... Ας το κάνουμε αντί από ανάγκη, από άποψη για να το χαρούμε πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το lifting!!Σίγουρα θα αλλάξει η διάθεση της φίλης σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Angelique και έδωσε και πολλές ιδέες για Φθινοπωρινές μεταμορφώσεις! Ήδη οι φιλενάδες παίρνουν σειρά προτεραιότητας!!! :ΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ Υπέροχε κόσμε μας!
    Ας όψονται οι περικοπές οι μειώσεις και τα τσεκούρια στους μισθούς! Τουλάχιστον λέω ας μην κάνουμε περικοπές στην αισθητική μας!!
    Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίς μεταμόρφωσες τόσο όμορφα!!!!!!! Και οι δύο μου αρέσουν πολυυύ!!!!
    Η φίλη σου θα νιώθει σίγουρα πολύ όμορφα όταν τίς φοράει!!!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Άς κάνουμε τη δημιουργικότητά μας άποψη!!! Είσαι υπέροχη!!! Φιλιά!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ Μυρσίνη! Πάντα με τον καλό λόγο :))
    Ήλπιζα ότι το Φθινόπωρο θα είχα να κάνω με καινούργια πολύχρωμα μπαλαρινάκια και γαλοτσάκια αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχουν στενέψει πολύ τα πράγματα και πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε όσο μπορούμε! Ας είναι λοιπόν το φετινό Φθινόπωρο και ο Χειμώνας της οικονομίας, της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης με βελτιωμένη αισθητική!!! Φιλιά και από εμένα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφο blog, χρήσιμες οδηγιες! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ Φανή! Θα σε επισκευτώ και εγώ σύντομα!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα φίλη μου Rabea!!!! Σε προσκαλώ στο blogoσπιτό μου για ένα παιχνιδάκι!! Αν θέλεις και έχεις χρόνο βέβαια!!! Επίσης το blog μου έκλεισε ένα χρόνο και δίνω δωράκια !!! Έλα, σε περιμένω!!!! Φιλάκια!! :ο)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σου!Η μεταμόρφωση είχε πολύ ωραίο αποτέλεσμα,ειδικά το πρώτο ζευγάρι έγινε πολύ φινετσάτο!Καλό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέσποινα πολλά ευχαριστώ!!
    Και εμένα το πρώτο μου άρεσε περισσότερο. Στο δεύτερο δεν είχα και πολλές επιλογές καθώς έχει ενσωματωμένο το λουλούδι από καστόρ.

    Πολλά φιλιά και ευχές για την εβδομάδα που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή