Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος στο "Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας"

Κόσμος, φλας να αστράφτουν, χαμόγελα, πλούσιο μπουφέ, αναμνηστικές φωτογραφίες, θαυμασμός εκατέρωθεν, ανταλλαγή τηλεφώνων και ευχές για το Καλοκαίρι που έρχεται χωρίς μαθήματα αλλά σίγουρα με πολλές δημιουργίες ήταν τα χαρακτηριστικά της 2ήμερης Έκθεσης Χειροποίητου Κοσμήματος!

Δυστυχώς πολύ μικρό το διάστημα της έκθεσης και τα παράπονα των φίλων που δε μπόρεσαν να έρθουν τη Δευτέρα και τη Τρίτη ήταν πολλά. Ελπίζω του χρόνου να βρεθούμε σε φυλασσόμενο χώρο που θα μπορεί να διατηρήσει την έκθεση περισσότερες ημέρες και σίγουρα Σαββατοκύριακο που είναι ευκολότερο να ξεφύγουμε από τις υποχρεώσεις.

Θέλω μέσα από το blog μου να ευχαριστήσω την Μαρία Σαράφη - εισηγήτρια σε όλα τα τμήματα - για την καθοδήγηση και την υπομονή της αλλά και για το χάρισμά της να ξεδιπλώνει ικανότητες και ταλέντα!

Επίσης να ευχηθώ σε όλες και σε όλους τους "συμμαθητές" να έχουν ένα πολύ καλό Καλοκαίρι, εύκολο και ευχάριστο παρόλα τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν και να είμαστε όλοι γεροί και να ξαναβρεθούμε στο Εργαστήρι τον Σεπτέμβρη!

Καλό Καλοκαίρι και Καλές Δημιουργίες!!


5 σχόλια:

  1. Πολύ καλή επιτυχία,μακάρι να ήμουν πιο κοντά για να έρθω να σε δω,γράψε μας εντυπώσεις οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στην έκθεση!Μακάρι να ήμουν κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές! Θα κάνω φωτορεπορτάζ και θα δώσω περιγραφές από ότι θεωρώ καλύτερο από τις 55 (!!) συμμετοχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμμαθητριούλα μου περιμένω κι εγώ πώς και πώς περισσότερες φωτογραφίες, γιατί βράζω στο ζουμί μου που δεν ήμουν εκεί...
    Καλό καλοκαίρι να έχουμε και μόλις επιστρέψω κερνάω καφεδάκι στο μπαλκόνι μου ;)
    Πολλά φιλιά από τα όμορφα Χανιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρηνούλα έλαμψες δια της απουσίας σου είναι η αλήθεια και έχεις άπειρες ευχές από όλες τις τσούπρες!!! Καλή συνέχεια και ναι θα βάλω και άλλες φωτογραφίες!
    ααα!!! ήπιαμε και στην υγειά σου την Τρίτη το βραδάκι που πήγαμε για το αποχαιρετιστήριο τραπέζι!!!
    (θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο δε σε αφήνω έτσι φιλενάδα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή