Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

My Zen Bracelet!

Δεν υπάρχει κόσμημα που να με έχει παιδέψει τόσο πολύ στην κατασκευή του! Δεν υπάρχει βραχιόλι που να είχε τόση πολύ δουλειά και δεν υπάρχει ούτε μια φορά που να είχα τόσες απώλειες σε εργαλεία και τόσους τραυματισμούς!

5 κατεστραμένα τρυπανάκια, 2 τελειωμένα γυαλόχαρτα, 4 ατυχήματα με κοψίματα στα δάκτυλα από το μέταλλο και αμέτρητα καψίματα! 

Τέλος άπειρα διλήματα και αλλαγές στο δέσιμο του κουμπώματος, ιδέες ναυάγια και κάτι μέτρα από δερμάτινο κορδόνι στον κάδο!

Αυτό είναι λοιπόν το παίδεμά μου που επιτέλους ολοκληρώθηκε, θα το έχω στην έκθεση της 6ης Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Πέτρινο" του Δήμου Πυλαίας και μετά θα το παραδώσω με χαρά στη φίλη μου Βάσω την Yoga instructor για την οποία και σχεδιάστηκε.



Τι να πω... η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο σε παιδεύει κάτι τόσο περισσότερο παθιάζεσαι με αυτό και τελικά το καμαρώνεις..!! :))

6 σχόλια:

  1. Καλά είναι τέλειο δε το συζητώ,νομίζω ότι άξιζε ο κόπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό!!!!!!!!Εννοείται οτι άξιζε ο κόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως άξιζε τον κόπο Ραμπέα μου!! Τυχερή η φιλενάδα σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μμμμμμ,,,,,,,,,, σιγά το βραχιόλι!
    τέτοιο φτιάχνω και εγώ!
    χα.χα.χαχχχχ....
    Ραμπίκο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!
    θα το λατρέψει η Βάσω!
    αχχχχχχ,,,,, τι μας ''ανοιξες'' να 'ξερες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραμπέα μου, είσαι καταπληκτική -χίλια ευχαριστώ!!!
    Δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά και την ικανοποίησή μου για αυτό το αριστούργημα!!!
    Περιμένω να το φορέσω με λαχτάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ rena, Βίκυ & συμμαθητριούλα μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!
    @ Κώστα να κάτι που δεν περίμενα - να επισκευθείς το blog μου!! Ευτυχώς γιατί άργησε να το δει η Βάσω και πήρα τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα :DD
    @ Vaso νομίζω ότι έγινε πιο ωραίο από ότι το φανταζόμασταν και οι δύο σε εκείνο το καφεδάκι πριν λίγο καιρό! Χαίρομαι πάαααρα πολύ που σου άρεσε και ελπίζω να ταιριάξει ωραία στο χέρι σου (νομίζω ότι το έχω και ακριβώς στα 15-16 εκατοστά που μου είπες αλλά άφησα και λίγο περιθώριο μήπως και χρειαστεί λίγο ακόμη :)) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή