Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δαχτυλάκια έξω, βαμμένα νυχάκια και χαρούμενες σαγιονάρες!

Ο καιρός τρελάθηκε ναι και μας έχει ζαλίσει με τις εναλλαγές, τις βροχές και την υγρασία.

Είμαστε όμως στην Ελλάδα και ξέρουμε ότι ξημερώνει ένα πρωί και διαπιστώνουμε ότι ξαφνικά καλοκαίριασε και εμείς είμαστε με τα σκούρα ρούχα, τις μπότες και λαιμούς φυλακισμένους στα ζιβάγκο!!

Μόλις σκάσει ο ήλιος και αρχίσει η τρελή άνοδος του θερμομέτρου, τρέχουμε πανικόβλητες και τραβάμε άτσαλα από τα τακτοποιημένα καλοκαιρινά δυο - τρία κοντομάνικα και αναθεματίζουμε την σιγουριά μας ότι ο καιρός να κρατήσει κρύος που μας εμπόδισε να φροντίσουμε για ένα περιποιημένο πεντικιούρ!

Ήρθε η ώρα λέω για δαχτυλάκια έξω, χρωματιστές όζες (ναι είμαι από Θεσσαλλλλονίκη!!! μανό εννοώ :ΡΡΡ) και χαρούμενες πρωτότυπες σαγιονάρες!!!






Καλό Καλοκαίρι!!!!

10 σχόλια:

  1. Είναι τέλειες τέλειες τέλειες!!!!
    Πως έχεις δέσει τις χάντρες κ τα κορδελάκια???
    Καλό Σαβ/κο!!!!!!!!!Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ el.mar!!Πάντα έχεις κάτι καλό να πεις!! :)))
    Τρυπάω τη σαγιονάρα και περνάω κορδονάκια για να δέσω τις χάντρες και τα στοιχεία. Όταν ξεκλέψω λίγο χρόνο θα κάνω βήμα - βήμα τη δημιουργία τους!
    Καλό Σ/Κ και σε εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οντως ομορφες... καλη συνεχειααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως σε βρηκα!τα λεμε στο facebook καιρος να τα πουμε και απο εδω που ειναι ο "κοσμος" μας....με ξετρελαναν οι σαγιοναριτσες σου...παντα ζηλευα οσες μπορουν και φτιαχνουν τοσο ομορφες σαγιοναρες...εγς δεν το προσπαθω περιοριζομαι στο να τις φοραω!!!!ειναι τελειες!κανενα σανδαλι παιζει???γτ με σαγιοναρα τρωω τα μουτρα μου,καθε 5 βηματα παρτην κατω!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Angie καλώς όρισες στο "σπιτικό" μου!! :ΡΡΡ
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει και εγώ τους πίνακές σου και μου άρεσε πολύ η επιλογή σου (αν δεν κάνω λάθος αφού τελείωσες φιλοσοφική αποφάσισες να αφιερωθείς στη αγάπη σου για τη ζωγραφική!).
    Το καλό με αυτά τα ωραία καλοκαιρινά πατούμενα είναι ότι μπορείς να αξιοποιήσεις οτιδήποτε από σαγιονάρα και σανδάλι ως μπαλαρινάκια και γαλότσες αλλά και τσάντες, ζώνες και όπου φτάνει η φαντασία σου!
    Πολλά φιλιά σε όλες και στην κόκκινη βασίλισσά μας που είναι πολύ επίκαιρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες,περιμένουμε και τις οδηγίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δακτυλάκια με τετοια παντοφλάκια !!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ κορίτσια!
    Πήγα την Παρασκευή το απόγευμα για ένα σπα ποδιών και είμαι έτοιμη! Εφτιαξε και ο καιρός την κατάλληλη στιγμή! Σήμερα θα φτιάξω και ένα ζευγάρι δερμάτινες με την επιφάνεια σε χρυσό και θα χρησιμοποιήσω έντονα ζωηρά χρώματα. Κόκκινο, κίτρινο και λαχανί κυρίως από κεραμικές χάντρες και στοιχεία και είναι ευκαιρία για οδηγίες βήμα - βήμα!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα,χαίρομαι που σε βρήκα! Πολύ όμορφες και πρακτικές οι σαγιονάρες...αρκεί, βέβαια, να έρθει φέτος το καλοκαίρι!! Γεια στα χέρια σου!! θα ήθελα κι εγώ να μας δείξεις τη διαδικασία βήμα-βήμα!!!
    Εάν θέλεις έλα κι από το "σπιτάκι" μου για μια επίσκεψη!! Καλό απόγευμα.
    Tantekiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POLY WRAIES MPRABW ELA KAI STO DIKO MOY BLOG
    http://oriflame00.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή