Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Recycle! Re-use! Re-create!!!


Τάση της εποχής είναι η ανακύκλωση όχι μόνο των απορριμάτων αλλά και αντικειμένων τα οποία έχουν χάσει την αξία τους είτε γιατί έχουν χαλάσει είτε γιατί έχει περάσει η μόδα τους και είναι ντεμοντέ είτε γιατί το νούμερο πια δε μας ταιριάζει.

Η ιδέα μου είναι για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια δερμάτινη ζώνη και να φτιάξουμε από αυτή μοδάτα βραχιόλια! Η δική μου ζώνη είχε φθαρεί από τη χρήση και ήταν έτοιμη να κοπεί ακριβώς στο τελείωμά της.



Τη φόρεσα στο χέρι μου για να υπολογίσω σε ποιό σημείο θα έπρεπε να τη κόψω αφήνοντας μικρό μήκος να περισσεύει και στρογγύλεψα τις άκρες.

Στη συνέχεια άνοιξα 4 τρύπες με το ειδικό εργαλείο η μία ακριβώς στο σημείο που ήθελα να κουμπώνει, δύο πριν τη τόκα για να μπορώ να τη στολίσω και μία να περισεύει έξω από τη τόκα.



Τέλος χρησιμοποίησα σε μπλε - γκρι αποχρώσεις κορδόνια, δερματάκια και γουνάκια μαζί με χάντρες και ένα κουδουνάκι για να κάνω μια μικρή σύνθεση!


1 σχόλιο:

  1. Το κομμάτι της υπόλοιπης ζώνης μπορείτε να το κόψετε σε πιο λεπτές λωρίδες και να περάσετε ανάμεσα κεραμικές χάντρες που είναι πολύ της μόδας και να κλείσετε με ασημένιο κούμπωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή