Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Για τα τετράποδα που αγαπάμε σαν παιδιά μας!

Μια ιστορία που ξεκίνησε ως ένδειξη αγάπης για τον δικό μου έρωτα τον Σπορούλη το άσπρο spitz - κουραμπιεδάκι με άχνη ζάχαρη στη καρδιά και ως χειρονομία υποδοχής του νέου μέλους στην οικογένεια των κουμπάρων μας του Δία ενός τρελαμένου rottweiler κουταβιού, έγινε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μόδα και λατρεία για τις απανταχού σκυλομαμάδες και φιλόζωες ψυχές!


Τα κοσμήματα των τετράποδων ή σκυλοταμπέλες (κατά το σκυλομασέλες!!) όπως τα αποκαλούμε πια χαϊδευτικά είναι από μέταλλο σφυρηλατημένο στο χέρι με το κείμενο της επιλογής σας που συνήθως είναι το όνομα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Οι επιλογές στο μέταλλο είναι ο χαλκός (κοκκινωπό), ο ορείχαλκος (χρυσαφί) και το αρζαντό (ασημί).



Ο επιβλητικός Δίας παρόλο που στη φωτογραφία είναι μόλις 3,5 μηνών!




 Ο ερωτύλος και κοπανατζής Jacko με τις λευκές του αφέλειες!!



Η συλλογή σε σφυριά, γράμματα, αριθμούς και σύμβολα μεγάλωσε και μαζί και οι δυνατότητες σε σχέδια και κείμενο ενώ νέα εργαλεία για πριτσίνωμα έδωσαν άλλη αισθητική στα σκυλοταμπελάκια μας!

Η φίλη του Δία η Annet στην αρχή δε το ήθελε καθόλου το ταμπελάκι της αλλά πλέον ποζάρει με χάρη στο φακό!!
 
 

 

Νέες ιδέες και παραλλαγές και πιο σύνθετα σκυλοταμπελάκια με δύο επίπεδα μετάλλου και συνδυασμούς διαφορετικών τεχνικών, οξειδώσεων, παλαίωσης εμπλουτίζουν τη συλλογή!



Η καλονή COOKIE που είναι και η ίδια μπισκοτένια και φιλόξενη σε όλες τις ψυχούλες που διασώζει και περιθάλπτει η μαμά της!


Ο ALFIE σε στιγμές πρόσφατου αποχωρισμού από τα εντυπωσιακά του ράστα αρκουδομαλλιά!!!



Η σοφή CREMA που με την ηρεμία της και την αυτοπεποίθησή της βοηθά στη κοινωνικοποίηση αδέσποτων που αναζητούν οικογένεια!



Ο BLUE το πιο όμορφο και αρρενωπό τετράποδο που με τιμά φορώντας σκυλοταμπελάκι μου!


Ασημί γυαλιστερό για τη LEA μια γερμανική ποιμενικό όλο νάζι!



Η πριγκίπισσα Yuki δεν έχει λάβει ακόμη το κόσμημά της γιατί θέλει να γνωριστούμε από κοντά και να βολτάρουμε παρέα στη παραλία της Θεσσαλονίκης!!



Νομίζω πως πλέον  η τεχνική έχει τελειοποιηθεί και οι αγάπες μας φορούν κοσμήματα αντάξια της αγάπης μας!



 Θα ήθελα να κλείσω αυτή την ανάρτηση με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν ζητώντας μου ένα προσωπικό κόσμημα - σκυλοταμπελάκι!

Οι ιστορίες που διάβασα και οι γνωριμίες που έκανα μέσα από αυτό το χώρο της πραγματικής φιλοζωίας με έχουν κάνει να δακρύσω, να συγκινηθώ και να σκεφτώ πολύ διαφορετικά από ότι στο παρελθόν. Στέλνω με τη σειρά μου το μήνυμα "Αγαπήστε, φιλοξενήστε, υιοθετήστε, στειρώστε, βοηθήστε όπως και όποτε μπορείτε!" και προπάντων διαλέξτε με ευθύνη ένα αδεσποτάκι να γίνει μέλλος της οικογένειάς σας μην αγοράζετε κατοικίδια από pet shops και φάρμες αναπαραγωγής! 

Δείτε όλο το φάκελο με τα τετράποδα μοντέλα μας και τα κοσμήματά τους στη σελίδα Φτιαγμένο στο Χέρι στο Facebook